sobota
placisz 10 funtow za wejscie a na pierwszym demo daja kanie rude co wygladaja jakby wpadly pod kosiarke. jakas gruba pani mowi ze kanie jest bardzo trudno utrzymac z nienagannym stanem ogona... no jak ktos nie potrafi i nie wymyslil zeby je na bloku trzymac a nie na luku to sie trudno mowi... ale czemu, oh czemu, zlamane piora ogonowe zastapione zostaly piorami red-taild buzzard?! pogoda nie sprzyjala, ptaki rozsiadly sie w cieniu na drzewie...
demo druge- lanner. ptak latal porzez conajmniej 20 min. ja wiekszosc zakupow zdazylam zrobic a biedak nadal sie meczyl zeby dostac tego kurczaka... jezyk mu latal kolo szponow bo goraco bylo
demo druge totalna porazka- perigrin latal do latawca a na ziemi sztucznego golegia mial wyploszyc pies. ptak zrownal sie z latawcem, pies byl mlody i sie zamotal, golab ruszyl ale jakos chyba nie atrakcyjnie dla sokola wygladal bo ten odlecial ws sina dal...
a z glosnikow dobiega chyba glos pani Jemima Parry-Jones ze ptak sie nie spisal(jakby ktos to przeoczyl) ale moze jutro mu lepiej pujdzie.
moze mu jutro lepiej pujdzie wiec zaplaccie nastepne £10, a jak mu jutro nie pujdzie to zawsze mozecie kupic jakies dvd...
a dobil mnie juz totalnie brak polakow. spedzilam dobre 2 godz probojac znalesc stanowisko. na mapce ladnie bylo zaznaczone ale po polakach ani sladu. pomyslalam ze poczekam bo my na wszystko zawsze sie spuzniamy wiec moze... minela 4 i nadal nikogo. pomyslalam ze jkak nie tu to pewnie bedzie ktos w kolejce po piwo... ale tez nikogo nie znalazlam... niech mi ktos powie gdzie sie wszyscy ukrywali ze ich nawet ekipa organizacyjna nie widziala. wiem ze byl znajomy mojego kolegi pan janusz s e nie mialam czasu go znalesc
zawodlam sie nawet nie bylo czemu zdiec robic
bylo kilka pieknych okazow gyr'ow szczegolnie bialych popularnych tego sezonu. wszystkie mlodziki z tego sezonu. wiec zadnych nawet rewelacji... prawie zaluje ze sie meczylam 2 godziny w samochodzie.
heh
festiwal w anglii
-
Wolperlira
- młodszy sokolnik
-
Wolperlira
- młodszy sokolnik