a moze by tak jakies logo gadzetowo forumowe
a moze by tak jakies logo gadzetowo forumowe
Forumowicze drodzy chciałem zapytać jak wam się widzi ponizsze logo. Myslalem ze bedzie mozna np w postaci naklejki pod szybe samochodu zastosowac:) - wszelkie opinie i pomysly mile widziane bo w koncu 10000 wizyt w ubieglym miesiacu motywuje by i forum mialo jakis swoj gadzet
Ostatnio zmieniony śr gru 08, 2010 6:53 pm przez garbus2, łącznie zmieniany 3 razy.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Ja Adam chetnie, zwlaszcza ze Ty takie juz masz na samochodzie
1 warunek, moje musi byc wieksze od twojego
..cena nie gra roli 
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 10:20 pm przez JoHn DuMbaR, łącznie zmieniany 1 raz.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
No cóż ,Panowie, ja się czuję zniesmaczony. Co innego pożartować w biesiadnym nastroju, inna sprawa wyjście z takim logo kojarzonym z sokolnictwem na zewnątrz, do osób postronnych.
Jak dla mnie zbytnie skojarzenie z oficjalnym logo Gniazda a poziom żartu wczesne gimnazjum.
Jestem jak najbardziej "za" logo forum, ale może coś bardziej oryginalnego?
Jak dla mnie zbytnie skojarzenie z oficjalnym logo Gniazda a poziom żartu wczesne gimnazjum.
Jestem jak najbardziej "za" logo forum, ale może coś bardziej oryginalnego?
z tym wczesnym gimnazjum to nie do konca sie zgodze choc kilka postow powyzej byly przyklady. Podobny tekst jest uzywany w Campain for Falconry w Wielkiej Brytanii (CFF to taka sekcja Hawk Board ktory zrzesza wszystkie kluby sokolnicze w UK) i wydaje mi sie naprawde trafiony. Tu chyba tez nie dokonca zostalo zrozumiane ze nie ma to byc logo forum a logo na gadzet jak np naklejka czy kubek zachecajace do odwiedzenia strony i forum. Bo w koncu sokolnicy polują jedną ręka