Pomijając to jakoś ostatnio nie widziałem by ktoś się chwalił osiągnięciami swojego AG czy Sokoła.. a może mi się wydaje to ?
Harris bez tajemnic
Czekam na zdjęcia 
Pomijając to jakoś ostatnio nie widziałem by ktoś się chwalił osiągnięciami swojego AG czy Sokoła.. a może mi się wydaje to ?
Ostatnio zmieniony czw sie 09, 2012 8:16 pm przez Wilq, łącznie zmieniany 2 razy.
- kuba08111994
- młodszy sokolnik
bez was na tym forum ludzie by z nudów żyły sobie podcinali
Nikt inny nie nastuka dwóch stron w jeden dzień
no chyba ze początkujący miłośnik akwarium morskiego vs reszta forum 
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
-
ZaP
- sokolnik
- Kontakt:
@haggard - czy biznesmena nie wiem, na chwilę obecną utrzymuję się tylko z pracy z ptakami, przeczytaj co jest napisane na mojej stronie bo nie chce tego powtarzać - jeśli ktoś zapewni ptakowi warunki i pokarm to go kupi, nie ważne czy w Polsce czy gdzies za granicą - tak się składa, ze też mam parę lęgową harrisów i uwierz, że gotowego do latania harrisa można sprzedać za dosyć dobre pieniądze i być pewnym, że ptak nie będzie skrzywdzony anie się nie zgubi.
Każda sroka swój ogon chwali - środowisko polskich sokolników jakie jest każdy widzi - aby wejść w miejsce innego sokolnika niektórzy zaniżają ceny za usługi 8krotnie - chyba sam też tego doświadczyleś - nie wiem więc o co kruszyć kopie.
Każdy robi to co chce i jeśli to jest zgodne z prawem - może!
a, że szczcisz się polowaniem z ptakami.. wiele osób wie jak to jest też z uprawnieniami do polowania - nie będę wymieniał przykładów kto i kiedy chwalił się co upolował a kiedy uzyskał uprawnienia...
Wieć trochę luzu i może współpracy a nie wyniszczania nawzajem - bo z tego co wiem niewielu z nas żyje tylko z pracy z ptakami, więc zamiast się kopać może lepiej rozmawiać...
ZaP
Każda sroka swój ogon chwali - środowisko polskich sokolników jakie jest każdy widzi - aby wejść w miejsce innego sokolnika niektórzy zaniżają ceny za usługi 8krotnie - chyba sam też tego doświadczyleś - nie wiem więc o co kruszyć kopie.
Każdy robi to co chce i jeśli to jest zgodne z prawem - może!
a, że szczcisz się polowaniem z ptakami.. wiele osób wie jak to jest też z uprawnieniami do polowania - nie będę wymieniał przykładów kto i kiedy chwalił się co upolował a kiedy uzyskał uprawnienia...
Wieć trochę luzu i może współpracy a nie wyniszczania nawzajem - bo z tego co wiem niewielu z nas żyje tylko z pracy z ptakami, więc zamiast się kopać może lepiej rozmawiać...
ZaP
jakto kto i kiedy? Waldek wczoraj - o tym że ładnie siedzi luzem na siedziskuhaggard pisze: a kiedy ostatnio ktos sie chwalił osiągnięciami harrisa?
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 1970 1:00 am przez garbus2, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
Adam to wczoraj to chyba jednak był raróg .garbus2 pisze:jakto kto i kiedy? Waldek wczoraj - o tym że ładnie siedzi luzem na siedziskuhaggard pisze: a kiedy ostatnio ktos sie chwalił osiągnięciami harrisa?i to nie byle jakim siedzisku - kwiecistym
Dziś nowy nabytek /harris oczywiście / nawet trochę za mną polatał ,ale jak wleciał w gęste drzewo to biedak nie wiedział jak z niego wylecieć ,a jeżeli chodzi o ,,piękne ataki''
to wczoraj gonił kukułkę - ach jak ona ,,pięknie '' uciekałaaaa !
Ostatnio zmieniony czw sie 09, 2012 8:53 pm przez Pudlak Waldemar, łącznie zmieniany 1 raz.