Pomyłki
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
http://www.digart.pl/praca/2456633/Soko ... losci.html
Czy to na pewno Harris??,.........
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Sadzac po siedzisku ptak z okolic Nisusa miejsca zamieszkania, chyba 1 z samcow:)
A co do tej stronki z bielikiem czy ktos moze potwierdzic na 100% ze ten mlodociany ptak to pomarina? Wiele mlodych orlikwo wyglada bardzo roznie, on nie ma ukladu plam grubodziobego ale wsrod grubodziobych znalezc mozna najrozniejsze ptaki...
A co do tej stronki z bielikiem czy ktos moze potwierdzic na 100% ze ten mlodociany ptak to pomarina? Wiele mlodych orlikwo wyglada bardzo roznie, on nie ma ukladu plam grubodziobego ale wsrod grubodziobych znalezc mozna najrozniejsze ptaki...
Jak takie rzeczy widzę, to mi ziemniaki w piwnicy gniją...Margon pisze:http://www.digart.pl/prac..._w_calosci.html
Ten bielik też mnie rozkłada.....
przecież to może byc prawda - jest to sokół - jest, a czyj ? takiego goscia co sie harris nazywa wiec sokół harrisa gotowy:)Margon pisze:http://www.digart.pl/praca/2456633/Soko ... losci.html
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Raróg z rodziny jastrzębiowatych
Kiedyś wygrzebałem przez przypadek i wrzuciłem na stronkę Zakonu. Dzisiaj mi się nie otwiera zdjęcie ale to pewnie wina mojego kochanego
neta...
Kiedyś wygrzebałem przez przypadek i wrzuciłem na stronkę Zakonu. Dzisiaj mi się nie otwiera zdjęcie ale to pewnie wina mojego kochanego
Witam wszystkim!
Tak przyglądam się dyskusji i... Miałbym małą prośbę... Jeśli by komuś z Was chciało się zweryfikować moje zdjęcia... Cóż, ornitolog ze mnie żaden niestety. Więc jeśli wskoczycie na galerię na mojej stronie i sprawdzicie i ewentualnie w komentarzach napiszecie o nieścisłościach (najlepiej zaznaczając, że jesteście z Tego forum i macie pojęcie), to byłbym bardzo zobowiązany.
A tak wpadłem tutaj tylko przez to, że Mamut link dał do mnie
Mam nadzieję, że bardzo Regulaminu nie naruszam tym postem?
Tak przyglądam się dyskusji i... Miałbym małą prośbę... Jeśli by komuś z Was chciało się zweryfikować moje zdjęcia... Cóż, ornitolog ze mnie żaden niestety. Więc jeśli wskoczycie na galerię na mojej stronie i sprawdzicie i ewentualnie w komentarzach napiszecie o nieścisłościach (najlepiej zaznaczając, że jesteście z Tego forum i macie pojęcie), to byłbym bardzo zobowiązany.
A tak wpadłem tutaj tylko przez to, że Mamut link dał do mnie
Mam nadzieję, że bardzo Regulaminu nie naruszam tym postem?
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Ptaki z Czantorii strasznie popieprzyles, najgorsze ze to nie kwestia niewiedzy a zwyklego niedbalstwa, bo jak inaczej wytlumaczyc fakt ze na 2 zdjeciach obok siebie ten sam gatunek podpisujesz 2 roznymi nazwami (wedrusy). 10 minutowa lektura internetowa i wszystko da sie naprawic. powodzenia.
Ps mloda samica z Czantorii ta ciemna kiedy ja widze zawsze mi puls przyspiesza, ciekawe jak po przepierzeniu wyglada.
Ps mloda samica z Czantorii ta ciemna kiedy ja widze zawsze mi puls przyspiesza, ciekawe jak po przepierzeniu wyglada.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik