Ps wiem czepiam sie ale na zdjeciach masz zdaje sie arapaime i kotika/uchatke a nie ''foke''
Nowe kolory
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Stachu, mi twoja strona bardzo do gustu przypadla. Jak ja wczoraj odwiedzilem to zdalem sobie sprawe, ze od ostatniej wizyty troche sie zmienilo. Jak dla mnie przydaloby sie wiecej zdjec ptakow (choc galeria jest juz bardzo okazala to ja nie mam nigdy dosc) i na pewno kurs latawcowy
. Sprzet, przymocowywanie przynety do latawca (do tej pory nie wiem jak ten mechanizm ''spustowy'' dokladnie dziala), no i praktyka. Tylko nie wiem wlasciwie czy ty swoja rarozyce latawcujesz;)).
Ps wiem czepiam sie ale na zdjeciach masz zdaje sie arapaime i kotika/uchatke a nie ''foke''
/ bez urazy;p
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Żartujesz, w moim wieku i z moim charakterem mogłbym stworzyć niezłą galerię takich "przyjaciół".Stachu pisze:Czy znajomi plują Panu za plecami na głowę?
Ale spoko, "psy szczekają, karawana jedzie dalej".
Im bardziej będziesz pokazywał, że tym sie przejmujesz, tym bardziej ich to rajcuje.
Nie daj im tej satysfakcji-i dość biadolenia.
Stachu popraw kontakt a "wyszczekanymi psami sołtysa" sie nie martw
niech sobie popisza jak ich to rajcuje
gdzies tu czytalem post gdzie bylo napisane ze jakosc wypowiedzi swiadczy o autorze i ja tez tak uwazam wiec czym sie przejmujesz ? ;> a swoja droga to jestem za tym zebys dodał wiecej w "opowiesciach" bo lubie czytać
nie to zebym byl samolubny
przeciez w zyciu jest tak ze nawet najlepszy kumpel potrafi Cie za plecami obgadac wiec czym sie przejmujesz? anonimowymi wiadomosciami od ludzi ktorzy wysylaja anonimowe wiadomosci i boja sie przedstawic ?
daj spokoj