@Pani edumbar - TY też nie czytasz ?? pyta gość jaki sokół a wyzej napisane, że lanner, może zalożyć wątek przedszkole... bo ja wysiadam chyba.. po prostu brak slów...
ZaP
nie sprzeczki tylko otwieranie oczu, ja si enie kłoce tylko czemu aprobujecie takei etxty mimo 100 uwag i zapewnień, że nie ma ktoś racji - ten się upiera przy bzdurach - może Was to nie razi - nie niestety 7 wędrownych już nawet nie razi a bawi...
ZaP przeczytaj jeszcze raz DOKŁADNIE wszystkie posty, pomyśl trochę nad tym...nie wiem, weź ciepły prosznic, prześpij się z myślami kłębiącymi się w głowie... Może coś do ciebie w końcu dotrze.
Ps czekam z utęsknieniem na nowy watek, może pojawi się w dniu jutrzejszym. Zapewne będzie nosił tytuł "Przedszkolaki" a jego moderatorem będzie oczywiście wybitny przedstawiciel tego grona...nasz drogi ZaP.
Kuba cytował mój post, a nie p. Nowogrodzkiego, kiedy pytał się o skrzeczącego sokoła, więc nie chodzi o lanera, lecz o gyr/sakera.
Dzisiaj mój łobuziak zamordował wabidło.
Aż się fasola posypała.
I love this game !
Teraz to zupełnie inna jakość...Dzisiaj problem jest inny. Chodzi ot, aby tę agresję i zaangażowanie, które przejawia w atakowaniu wabidła przełożył na lot za kaczką. I tu jest pies pogrzebany.
ZaP pisze:nie sprzeczki tylko otwieranie oczu, ja si enie kłoce tylko czemu aprobujecie takei etxty mimo 100 uwag i zapewnień, że nie ma ktoś racji - ten się upiera przy bzdurach - może Was to nie razi - nie niestety 7 wędrownych już nawet nie razi a bawi...
niektórzy są niereformowalni... rugasz kogos jak burego psa zanim zdąrzysz doczytac za co