Biedron też już lata ponad 300m do latawca. wędrowna cisnie bez zastanowienia cały dłużec do wabidła tylko samczyk wędrownego tępy jak kołek.chyba za bardzo pieszczę się z jego kondycją. waga w dół jeszcze o 10gram i sie obudzi śpiący królewicz
Białozorową czy hybrydową?, wszystkim dobrze idzie no to pieknie Panowie, przynajmniej u was, pozdrawiam i dalszych suckesow, wyglada na to haggard ze laggera ptak nauczy się zabijaaaaaaaaacccccccccc! <hehe>
Suchy bardzo szybko sie męczy i ma problemy z dłuższymi przylotami. Najprawdopodobniej jakaś wada worków powietrznych. Sądzę że Adam potrafi udzielić bardziej wyczerpującej odpowiedzi niż ja
Nisus pisze:Huraganowa pogoda psuje mi treningi, przed wczoraj byl tak silny wiatr, ze zlamal mi poprzeczke od latawca. Na szczescie nie jest juz potrzebny.
A u mnie cisza (poza "huraganami" przy których latawca puszczać się nie da). Sokół aż się pali do latawca, a wiatru jak na lekarstwo...
Cóż ja mam powiedzieć. Z rana słoneczko, a w południe wichura. Odczywalny silny wpływ klimatu morskeigo ZaPałka (pustułka) momentami stoi, a raczej leci w miejscu cóż poradzić skoro na lotnisku 360 dni w roku wieje?