Nisus pisze: zeby wazelinowac, szczegolnie faceta Wlazenie w dupe, tez raczej nie wchodzi w gre
az korci zeby cos napisac o pewnym sokolniku wchodzacym do pewnego sklepu w pewnym miescie i proszacym o 1kg marchewki - wtajemniczeni znaja ten dowcip
Nisus poznalem kiedys kolege,co i w nocy lubi podpowiedziec co do sok.... dobry kumpel,lecz czy trzeba zara take tam pisac,nie mozna ujac inaczej,a tak pozatym co sie nie odzywasz jest o czym pogadac nawracam do tematu ,ktury kiedys zaczolem z toba mysle ze wiesz co mam w namysli
Ponieważ za późno już na mnie żebym się zorganizowała i załapała na ten kurs mam kilka pytań:
Czy takie kursy organizowane są kilka razy w roku czy tylko raz?
Czy tylko w jednym miejscu w Polsce coś takiego się organizuje?
Czy informacje o takowych gdzieś znajdę?
SengaSengana pisze:jestem na tyle sprytną dziewczyną, że wyłapałam literówkę i się doszukałam
No to na co czekać, do dziś można sie zapisać na tegoroczny kurs! Mam nadzieję że już poczyniłaś takowe kroki
Na pewno ktoś zajmie się wszystkimi Twoimi końmi i psami (ps.świetna stronka )
pozdrawiam
Małgosia
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2008 6:37 pm przez M.Kamińska, łącznie zmieniany 1 raz.
M.Kamińska pisze:No to na co czekać, do dziś można sie zapisać na tegoroczny kurs! Mam nadzieję że już poczyniłaś takowe kroki
popieram koleżankę jeszcze masz pare dni do zapisu a nie wiadomo czy w przyszłym roku będzie organizowany, kiepsko w tym roku z miejscami noclegowymi ale z dogadalismy sie z prof. Henrykiem ze mozemy roztawić namioty i za kurs wyjdzie nam nie 400zł a 200zł
strona stara i nieaktualna, nie mam na nią czasu ale może kiedyś się zbiorę...
Dziękuję za zachętę do wzięcia udziału w kursie, mnie naprawdę nie trzeba by namawiać ale...za późno się zorientowałam, plany już mam inne i nie mogę ich zmienić ( między innymi wystawę psów zaliczam)
poza tym, ja stara jestem, pod namioty się nie nadaje
SengaSengana pisze:ja stara jestem, pod namioty się nie nadaje
Polowania w błocie po kolana Ci nie przeszkadzają, więc parę dni pod namiotem chyba tym bardziej
No nic wielka szkoda, pozostaje życzyć powodzenia na wystawie!
M.Kamińska pisze:
Polowania w błocie po kolana Ci nie przeszkadzają, więc parę dni pod namiotem chyba tym bardziej :)No nic wielka szkoda, pozostaje życzyć powodzenia na wystawie!
polowania w błocie??? mnie na polowaniu w lektyce noszą! poza tym byłam dopiero kilka razy, nie zdążyłam się znudzić
Cóż... strasznie żałuje tego kursu ale nic nie zmienię teraz, za późno. Mam za to wielki plan do następnego kursu czegokolwiek liznąć w tym temacie
Czy są osoby chętne i na tyle odważne, które pomogłyby samotnej kobiecinie dostać się do Czempinia na kurs ? Tylko spokojnie, nie pchać się, wszystkie oferty zostana rozpatrzone
Birkut06 pisze:Ja zawsze chętnie pomagam... Wpisz w wyszukiwarkę http://www.pkp.pl/ Cośtam powinno być
Mogło by się obejść bez złościwości chodziło mi o alternatywę dla przedsiebiorstw państwowych, a konkretnie o miejsce w pojeździe prywatnym (żeby nie było kolejnego niedomówienia - nie bryczka ani motocykl), żebym sie zmieściła z bagażem i ptakiem. W sumie jakieś dodatkowe 65kg to chyba nie jest aż tak dużo