Ja się wybieram. Przynajmniej mam taką nadzieję, bo wszystko zależy od tego, czy dostanę na ten czas urlop. Wtedy pewnie, jastrząb zabierzesz się ze mną, co?
Ja tez jade na 99% ale nie wiem jak to bedzie bo mamy małą grupke 3 osobową jak na razie nikt sie nie rozmyślił ale jak i czym sie dostaniemy do Czempinia jeszcze nie wiem
Ostatnio zmieniony pn lip 07, 2008 4:25 pm przez Jastrząb, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak kurs mam juz dawno za soba a Goska pojedzie z jakims rarogiem ale watpie czy z Filemonem bo moze sie to zle skonczyc u mnie gołebniki i gospodarstwa z kurami juz mnie znaja ale na obczyznie trudniej o takie znajomosci..
Raven_Corvus,
Toć może Ciebie złapię w tej Warszawie, bo póki co nikt nie chce ze sobą brać baby
A ze stolicy zawsze nieco bliżej niż z Trójmiasta, chociaż zdecydowanie naokoło :/
raróg-morderca się już pierzy, jego ofaiara też więc te ptaszki odpadają żeby wziąć któregoś ze sobą. Pewno wezmę lannera który ciąga ogonem po ziemi (trauma po 2-krotnym spotkaniu z jastrzębiem-boi się latać ) ...w sumie się zobaczy
pozdrawiam
Gosia
Gosia dzwonilem do Korka ma Ci podac moj nr jak cos to zadzwon tak pod koniec lipca to juz bede wiedzial cos wiecej, mzoe bedzie tak ze i do trojmiasta wpadne, odwiedza wastam na tym pomorzu.