Pytnko

Informacje dla początkujących sokolników i osób chcących nimi zostać
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Pytnko

Post autor: Jastrząb »

Witam nazywam sie Arek.
Mam takie pytanko zna ktoś może jakieś strony z filmikami lub opisy o układaniu ptaków, ewentualnie z książkami o tej samej tematyce??? :wink:
Ostatnio zmieniony pn paź 19, 2009 9:54 pm przez Jastrząb, łącznie zmieniany 1 raz.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Re: Pytnko

Post autor: garbus2 »

Jastrząb pisze:Witam nazywam sie Arek Wontorczyk mam 17 lat jestem z Kruszyny okolice Słupska.
Mam takie pytanko zna ktoś może jakieś strony z filmikami lub opisy o układaniu ptaków, ewentualnie z książkami o tej samej tematyce??? :wink:
www.sokolnictwo.pl/sklep.php plus to forum....
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Wielkie dzieki :grin:
haggard
sokolnik

Re: Pytnko

Post autor: haggard »

Jastrząb pisze:Witam nazywam sie Arek Wontorczyk mam 17 lat jestem z Kruszyny okolice Słupska.

jeśli jestes z okolic słupska odezwij sie na priv to umówimy sie na jakis weekend w Słupsku i zabierzemy Cie ze sobą w teren. mamy tu małą ale zwartą grupkę. w weekendy zazwyczaj wspólnie puszczamy ptaki (wedrowne, hybrydy i jeden raróg) na terenie obwodu zaprzyjaznionego koła łowieckiego pod samiutkim Słupskiem. jesli chcesz wpaśc daj znac na priv. pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Siemka z wiieeeeelką checia chciał bym sie z wami wybrać tylko jak mam znac na priv (bo nie wiem co to jest) :oops: ???
haggard
sokolnik

Post autor: haggard »

na dole każdego posta jes ikonka PW- prywatna wiadomośc. kliknij na nią pod moim postem i możesz napisac do mnie wiadomośc. kto pyta nie błądzi :wink:
ODPOWIEDZ