ORPD
-
Mateusz Świtek
- sympatyk
w jakim sensie śmierdzi ?
jestem uczniem tl rogoziniec od kilku dni pozwolono nam na utworzenie tam ORZ ( ptaki sokolowate i sowy ) i jestem odpowiedzialny za stworzenie kart dla ptakow wiem ze ma byc tam zawarty wiek plec gatunek kiedy trafil co dolega itp itd, ale moze ktos mi powie dokladnie jak to ma wygladac i co ma byc tam zamieszczone .
jestem uczniem tl rogoziniec od kilku dni pozwolono nam na utworzenie tam ORZ ( ptaki sokolowate i sowy ) i jestem odpowiedzialny za stworzenie kart dla ptakow wiem ze ma byc tam zawarty wiek plec gatunek kiedy trafil co dolega itp itd, ale moze ktos mi powie dokladnie jak to ma wygladac i co ma byc tam zamieszczone .
próbowałeś rozmawiać z nauczycielami? jeśli tam będziesz miał problem to na forum są telefony do ośrodków rehabilitacji w Polsce więc też tam możesz szukać pomocy. Jeszcze jedna sprawa to możliwe, że ktoś bez wymądrzania udzieli Ci tutaj takich informacji ale chyba szybszym rozwiązaniem będą pierwsze dwie opcje. Ja niestety innych informacji nie potrafię Ci udzielić
Dziwi mnie, że tak bez opieki ze strony kogoś starszego/bardziej doświadczonego-zorientowanego czy jak by tego nie nazwać.elendir1 pisze:jestem uczniem tl rogoziniec od kilku dni pozwolono nam na utworzenie tam ORZ ( ptaki sokolowate i sowy ) i jestem odpowiedzialny za stworzenie kart dla ptakow wiem ze ma byc tam zawarty wiek plec gatunek kiedy trafil co dolega itp itd, ale moze ktos mi powie dokladnie jak to ma wygladac i co ma byc tam zamieszczone .
opiekun starszy jest ( nauczyciel ale dostepny tylko w srode i czwartek) a zajmuje sie sprawami bardziej papierowymi , my uczniowie dbamy aby wszystko dobrze funkcjonowało i takie sprawy jak np. z tymi papierami ( karty dla ptaków ) spada to na nas , bo w końcu to my walczyliśmy o ten ośrodek a nasz opiekun tylko nas kierował i nadal kieruje jak to ma funkcjonować , pozdrawiam
-
Mateusz Świtek
- sympatyk