sokolarnia w tl goraj
sokolarnia w tl goraj
Witam!!!
Jestem tu nowy i mam prośbę.
Uczę sie w TL w Goraju i z kolegą wpadliśmy na pomysł aby założyć tam sokolarnię, pn. interesujemy się łowiectwem i fajnie by było gdyby coś takiego istniało. Pytaliśmy o zgodnę dyrektora szkoły i mówił, że niema problemu, tylko trzeba poczekać aż przejdziemy pod resort LP co nastapi po nowym roku kalendarzowym. Zwracam się z prosbą, aby znalazł się ktos kto udzieli mi wszelkich inforamcji na ten temat, jak zacząć, jak wygląda pomieszczenie przeznaczone do tych celów itd... Z góry serdecznie dziękuję...
Może znalazłby się ktoś z okolic woj. Wielopolskiego kto byłby chętny pomóc w tym kierunku, rzecz jasna chodzi o kogos znającego się na rzeczy :DD
Uczę sie w TL w Goraju i z kolegą wpadliśmy na pomysł aby założyć tam sokolarnię, pn. interesujemy się łowiectwem i fajnie by było gdyby coś takiego istniało. Pytaliśmy o zgodnę dyrektora szkoły i mówił, że niema problemu, tylko trzeba poczekać aż przejdziemy pod resort LP co nastapi po nowym roku kalendarzowym. Zwracam się z prosbą, aby znalazł się ktos kto udzieli mi wszelkich inforamcji na ten temat, jak zacząć, jak wygląda pomieszczenie przeznaczone do tych celów itd... Z góry serdecznie dziękuję...
Może znalazłby się ktoś z okolic woj. Wielopolskiego kto byłby chętny pomóc w tym kierunku, rzecz jasna chodzi o kogos znającego się na rzeczy :DD
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Re: sokolarnia w tl goraj
Uczę sie w TL w Goraju i z kolegą wpadliśmy na pomysł aby założyć tam sokolarnię,
Witam.
Proszę przyjechać do Tucholi. Na miejscu dowiecie się jak funkcjonuje sokolarnia szkolna.
Natomiast fachowca - sokolnika, chcącego z Wami współpracować musicie znaleźć w swojej okolicy oraz kogoś chętnego do opieki nad szkolną sokolarnią z Rady Pedagogicznej Waszej szkoły też.
Wizyta w Tucholi pozwoli Wam zorientować sie jak wyglądają pomieszczenia dla ptaków, zaplecze. Nie wszystko można przedstawić wirtualnie, jeszcze raz zapraszam ale proszę przyjechać z ewentualnym opiekunem, bo sprawy formalne są ważne.
Kontakt przez stronę Zakonu, tam znajdziecie do mnie nr telefonu
Darz Bór
MN
Uczę sie w TL w Goraju i z kolegą wpadliśmy na pomysł aby założyć tam sokolarnię,
Witam.
Proszę przyjechać do Tucholi. Na miejscu dowiecie się jak funkcjonuje sokolarnia szkolna.
Natomiast fachowca - sokolnika, chcącego z Wami współpracować musicie znaleźć w swojej okolicy oraz kogoś chętnego do opieki nad szkolną sokolarnią z Rady Pedagogicznej Waszej szkoły też.
Wizyta w Tucholi pozwoli Wam zorientować sie jak wyglądają pomieszczenia dla ptaków, zaplecze. Nie wszystko można przedstawić wirtualnie, jeszcze raz zapraszam ale proszę przyjechać z ewentualnym opiekunem, bo sprawy formalne są ważne.
Kontakt przez stronę Zakonu, tam znajdziecie do mnie nr telefonu
Darz Bór
MN
Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 4:16 pm przez Nowogrodzki, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję bardzo. Gdy w poniedziałek wrócę do szkoły porozmawiam z dyrektorem w tej sprawie i miejmy nadzieje że sie uda. Jeszcze jedno pytanie: czy jest potrzebny sokolnik przez cały czas, aby mowił co i jak?? bo rozmawiałem z jednym nauczycielem i mowił ze raczej potrzebny jest ktos taki. I tego się obawiam , że nikogo takiego nie znajdziemy...
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
- Nowogrodzki
- sokolnik
- Kontakt:
Rozumiem Twój entuzjazm, ale potrzebny jest kontakt bezpośredni, bo jak widzę zaczynzacie od zera.rastefan pisze:więc: Kiedy organizowane są takie szkolenia, ile kosztują i ile trwają??:D z góry dziękuje...Przepraszam ze takie nasilenie pytań ale korzystam z chwili, kiedy jest pan "online"aha igdzie przeprowadzane sa te szkolenia:D
Każda moja odpowiedź będzie rodziła wiele następnych pytań, dlatego ponawiam propozycję spotkania i omówienia całej sprawy.
Jedną z cnót sokolnika jest cierpliwość
Szkolenia z reguły odbywają sie w sierpniu/wrześniu w Czempiniu ( tam mieści się siedziba Zarządu Gniazda PZŁ)
Pozdrawiam.
MN