Poczta Polska to chlam
- Raven_Corvus
- sokolnik
Poczta Polska to chlam
Przekleta poczta polska zamówiłem plyte i ksiazke u Pana Adama wszystko przyszło super ekstra otwieram pudelko z plyta a ona peknieta niech ich szlag. Nie ufajcie poczcie i otwierajcie paczke przy nich dobrze radze! Pozdrawiam.
oczywiście!! przy odbiorze jakiejkolwiek paczki trzeba sprawdzić stan tych rzeczy. albo złożyć reklamację lub skargę na poczcie.
wiem jak jest bo sama na niej pracowałam. i naprawdę tam nie szanuje się nic. paczki nawet z napisem ostrożnie są wrzucane jakby to była jakaś szmata. po prostu dno jednym słowem.
wiem jak jest bo sama na niej pracowałam. i naprawdę tam nie szanuje się nic. paczki nawet z napisem ostrożnie są wrzucane jakby to była jakaś szmata. po prostu dno jednym słowem.
Re: Poczta Polska to chlam
nie ma problemu - wyśle jeszcze raz i owine w dwie koperty bąbelkowe:)Raven_Corvus pisze:Przekleta poczta polska zamówiłem plyte i ksiazke u Pana Adama wszystko przyszło super ekstra otwieram pudelko z plyta a ona peknieta niech ich szlag. Nie ufajcie poczcie i otwierajcie paczke przy nich dobrze radze! Pozdrawiam.
- Raven_Corvus
- sokolnik
nie ma po co zamawiac - w takich sytuacjach wysylam druga gratis. Druga czesc sie tlumaczy tylko przez brak czasu nie mam kiedy skonczycRaven_Corvus pisze:Spoko i tak mialem zamowic jeszcze raz przekleta instytucja ale sie rozczarowalem dzia ksiazke juz prawie przeczytalem switna jest, Panie Admamie a 2 czesc tez Pan ma? za jakis miesiac tez pewnie zamowie 2 jesli Pan masz takowa
jak tam przygotowania do lowow?
Dla obrony przed brutalnością Poczty Polskiej (jak walnie stemplem to lecą drzazgi z biurka) wymysliłam sposób na bezpieczne przesyłanie CD. Za pomoca tasmy lub kleju umieszczam płytę w sposób umiemożliwiajacy jej przemieszczenie w kopercie. Zazwyczaj jest to lewy dolny róg koperty. Znaczki nalepiam w prawym górnym rogu. Dla pewności pakuję w koperte bąbelkową. I już. Takie przesyłki bezpiecznie docierały nawet do Hameryki.