Jestem nowy
-
Przemo14/88
- żółtodziób
Jestem nowy
Jestem nowy na tym forum,więc witam i pozdrawiam wszystkich 
-
Przemo14/88
- żółtodziób
Kolego temat z witaniem się i przedstawieniem juz istnieje trzeba było poszukać trochę np.
http://sokolnictwo.pl/forum/viewtopic.p ... ght=witamy
-
Przemo14/88
- żółtodziób
Kolego widze że na tym forum już nawet przywitać sie nie wolno.Grzegorz pisze:Kolego temat z witaniem się i przedstawieniem juz istnieje trzeba było poszukać trochę np.
-
dariadaria
- stażysta
-
Przemo14/88
- żółtodziób
Kolego ale o ile widzę nikt Ci nie zabraniał sie przywitać, normalną sprawą jest że chcesz się przywitać i kilka słów o sobie powiedzieć ja tylko Ci powiedziałem w jakim miejscu już przygotowanym to najlepiej zrobić , pózniej lepiej szukać innym i czytać nie trzeba latać od tematu do tematu o tym samym .Dziękuję Ci wielki miłościwy kolego hehePrzemo14/88 pisze: Kolego widze że na tym forum już nawet przywitać sie nie wolno.
Pozdrawiam
-
Przemo14/88
- żółtodziób
-
Przemo14/88
- żółtodziób
Niema sprawy kolegoGrzegorz pisze:Kolego ale o ile widzę nikt Ci nie zabraniał sie przywitać, normalną sprawą jest że chcesz się przywitać i kilka słów o sobie powiedzieć ja tylko Ci powiedziałem w jakim miejscu już przygotowanym to najlepiej zrobić , pózniej lepiej szukać innym i czytać nie trzeba latać od tematu do tematu o tym samym .Dziękuję Ci wielki miłościwy kolego hehePrzemo14/88 pisze: Kolego widze że na tym forum już nawet przywitać sie nie wolno.
Pozdrawiam
to sie nie zdziw jak ktoś ci ten temat usunie. jest cos takiego jak netetykieta i kultura na forum. wiesz ilu jest zarejestrowanych uzytkownikow na tym forum? tak trudno sobie wyobrazic jaki byłby tu bajzel gdy kazdy zakładał nowy temat zeby oznajmić swoją obecnosc? po to powstał ogólny temat gdzie nowi użytkownicy mogą sie przywitac i przedstawic.
-
Przemo14/88
- żółtodziób
ahaaa....wybaczycie mihaggard pisze:to sie nie zdziw jak ktoś ci ten temat usunie. jest cos takiego jak netetykieta i kultura na forum. wiesz ilu jest zarejestrowanych uzytkownikow na tym forum? tak trudno sobie wyobrazic jaki byłby tu bajzel gdy kazdy zakładał nowy temat zeby oznajmić swoją obecnosc? po to powstał ogólny temat gdzie nowi użytkownicy mogą sie przywitac i przedstawic.
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
-
Przemo14/88
- żółtodziób