PS nie obraz sie ale twoj post byl tak napisany ze kazdy normalny skojarzy to z warszafka.
ale skoro malopolska to na pewno w glebi duszy jestes "dobra dziewczyna"
pozdrawiam
Konie , psy –czy coś pośredniego np. kucyki ?marta_o pisze: Mam na głowie masę zwierzaków i to takich, których nie mogę wpuścić do woliery na pół dnia i pójść sobie na dobre. Praktycznie cały dzień mamy zajęty, a nasze zwierzaki wymagają treningów, obsługi, zabiegów pielęgnacyjnych, wyjazdów na zawody (bo inaczej sukcesów nie będzie), szkolenia, konsultacje. Plus cała masa innych spraw.
popieram w 100% bo np slowa " wpuscic do woliery na pol dni i sobie odejsc" w odniesieniu do ptaka lowczego dla ktorego nawiasem rzecz ujmujac sesja foto bedzie niepotrzebnym meczeniem mozna tez zinterpretowac jako "co wy tam wiecie o utrzymaniu zwierzat, ja to dopiero mam roboty". A fakt jest taki ze ptak łowczy ma polowac a jak nie poluje ma miec spokoj a nie sesje foto z niewiadomym efektem.Krog pisze:marta_o, Pamitaj, że to internet i twoje słowa można różnie zinterpretować.
Np. O ja fotografka, mam teraz ochotę porobić zdjęcia sokolnikowi z ptakiem łowczym.
Przybywajcie, bo jest niebywała okazja dostać za darmochę wyśmienite zdjęcia.
Prawda, że można to tak zinterpretować.
Piszę to ponieważ ty zinterpretowałś wiele wypowiedzi na swój sposób.
Może po prostu sesja fotograficzna nie jest dla nikogo jakąś super atrakcją.
wolą iść w teren na kaczki niż prężyć się jak paw z ptakiem, lub na odwrót.
Choć są też tacy dla których każdy rodzaj tu użyję słowa dla mnie nowego,
choć obecnie bardzo modnego lansu jest dobry. Bo jeden lubi z ptakiem latać i polować, a inny roobić sobie zdjęcia.