Opieka nad pupilem
- Pudlak Waldemar
- sokolnik
nie mialem internetu przez weekend nie moglem sie wypowiedziec. To wlasnie dlatego nie doszlo do spotkania, nie pokazalem Ci tej pustulki animal, wlasnie z braku twojego doswiadczenia, nie mojego, dlatego wolalem ja, ten mniej doswiadczony, ale rozsadny znajacy samego siebie, przetrzymac ptaka niz oddac go 15latkowi.Z twojego pseudonimu na forum od razu widac jakie masz podejscie do zwierzakow, pozatym mieszkasz w bloku to nasowa na mysl tylko ciasna klatke, cos w tym rodzaju.
aproposssssssssss ptak zostal oddany sokolnikowi Mariuszowi z Janowa Lubelskiego, swietny czlowiek, zapraszal mnie do siebie zeby obejzec jego okazy
napewno skorzystam, poza tym da mi znac co stalo sie z ptakiem ktorego mu dalem:)
Pozdrawiam:)
aproposssssssssss ptak zostal oddany sokolnikowi Mariuszowi z Janowa Lubelskiego, swietny czlowiek, zapraszal mnie do siebie zeby obejzec jego okazy
Pozdrawiam:)
Moim zdaniem to, że ma 15 lat nie ma żadnego znaczenia. Są ludzie, którzy mają po 40 i nadal nie dorośli do opiekowania się zwierzętami.party231 pisze:oddac go 15latkowi
Tak samo fakt mieszkania w bloku! Lepiej ptaka trzymać na berle w pokoju np. 3x3x2m niż w małej wolierze w "ogródku"!
A pozatym gratuluje oddania ptaka
Pozdrawiam
-
JoHn DuMbaR
- sokolnik
Pustułeczka malutka miałą zderzenie z czymś (nie wiadomo z czym)a pani weterynarz genialnym pomysłem karmiąc ją karmą kocią doprowadziła do problemów żąłądkowych narazie jest obserwacja co najważniejsze ma apetyt na jedzonko zgodne z jej zapotrzebowaniem mamy nadzieje że szybko jej żołądek sie oczyści z tego kociego świństwa.