Nie twierdzę, zresztą nigdy nie posunąłbym się do tak krótkowzrocznego twierdzenia, że cokolwiek większego da się osiągnąć skrótowo. Chodziło mi jedynie o podstawowe informacje, mimo wieku doskonale wiem, że takie "osiągnięcia" są nietrwałe, a żeby czegokolwiek się nauczyć nie wystarczy zadawać głupich pytań, ze względu na to że otrzymałem już odpowiedzi na te podstawowe pytania postaram się ze słów przejść do czynu. Nie miałem najmniejszego zamiaru kimkolwiek manipulować i jeśli ktoś się tak poczuł to proszę o wybaczenie.
Z czynami wyznaję zasadę "powoli, bo się **** nie uda", ale bardzo by mi pomogło gdyby ktoś mógłby przesłać mi na priva kontakty ludzi z tego obrębu, którzy ewentualnie zgodziliby się mi pomóc.
kozioł94 pisze:Z czynami wyznaję zasadę "powoli, bo się **** nie uda", ale bardzo by mi pomogło gdyby ktoś mógłby przesłać mi na priva kontakty ludzi z tego obrębu, którzy ewentualnie zgodziliby się mi pomóc.
nadal nie rozumiesz - to nie ludzie maja sie zglaszac do ciebie ale ty do ludzi i to jedynie w wypadku kiedy jestes w stanie udowodnic ze traktujesz powaznie temat i cokolwiek chocby teoretycznie sie orientujesz
Szczerze mówiąc wychodzę z założenia że na teorię trzeba patrzeć też przez pewien pryzmat i różni się nieco od praktyki, chciałbym mieć chociaż małe pojęcie jakiej wielkości jest to pryzmat, zakładam że teorii nie można w 100% do siebie. Dodatkowo, uważam że jednak nauka przez drugą osobę, połączona w większej jak na ten moment wiedzą podręcznikową powinna dać lepsze wyniki niż gdybym korzystał wyłącznie z książek. Zdaję sobie sprawę z tego że na razie z praktyką może być krucho, ale chce mieć o tym chociaż blade pojęcie, żeby odpowiednio interpretować treści podręcznikowe.
Myśle że najbardziej by zaspokoił twój apetyt i niecierpliwosć jakiś pokaz o ile o tej porze są takowe,a następnie dostosuj sie do powyrzszych porad puki jeszcze je otrzymujesz i kiedyś powiesz że tak zaczołeś ,jak byś znalazł gdzie moge take pokazy sobie pooglądać to by było fajnie.