hodowle

Tematy ogólne związane z ptakami drapieżnymi
sowek96
żółtodziób

hodowle

Post autor: sowek96 »

Są w Polsce hodowle harrisów albo gołębiarzy ?
Awatar użytkownika
Mbartnik
młodszy sokolnik
Kontakt:

Post autor: Mbartnik »

Są.
sowek96
żółtodziób

A konkretniej gdzie się znajdują ?
ZaP
sokolnik
Kontakt:

Post autor: ZaP »

u hodowców
sowek96
żółtodziób

To wiem ale chodzi mi oto w jakich regionach i miejscowościach .
Awatar użytkownika
Nisus
sokolnik
Kontakt:

Post autor: Nisus »

Poszperaj na starych tematach byl gdzies nawet link do strony z cennikiem.
sowek96
żółtodziób

Nigdzie nie znalazłem ...
Awatar użytkownika
Jastrząb
młodszy sokolnik

Post autor: Jastrząb »

to kiepsko sie starasz.
JoHn DuMbaR
sokolnik

Post autor: JoHn DuMbaR »

Czy wszystkich nowych do lat 18 cechuje ten sam sposob myslenia / zadawania pytan?
Tyle razy bylo to juz walkowane, jest tyle tematow gdzie tego typu pytania sa "miazdzone" :).
Nie zadawaj tego typu pytan odnosnie personaliow czy miejsc polozenia...
kapral
stażysta

Post autor: kapral »

moja prrzygoda z ptakami zaczeła sie w wieku 10 lat wszystkich mądrych proszę o wyrozumiałosć dla tych ludzi z tych młodych wilków napewno coś będzie '' zapomniał wół jak cielęciem był'' niechce przytaczać niektóre pierwsze posty tych wielkich sokolników:) nie musicie odpisywać na dziwne pytania młodszych kolegów tak się rodzą podziały na młodych i starych/ nie zawsze mądrych/
garbus2
Site Admin
Kontakt:

Post autor: garbus2 »

kapral pisze:moja prrzygoda z ptakami zaczeła sie w wieku 10 lat wszystkich mądrych proszę o wyrozumiałosć dla tych ludzi z tych młodych wilków napewno coś będzie '' zapomniał wół jak cielęciem był'' niechce przytaczać niektóre pierwsze posty tych wielkich sokolników:) nie musicie odpisywać na dziwne pytania młodszych kolegów tak się rodzą podziały na młodych i starych/ nie zawsze mądrych/
Krzysiu - nie wiem czy zauwazyles ale jesli ktos tu nie zaczyna tekstem w stylu "gdzie kupic, gdzie hodowla, ile kosztuje" to zwykle dostaje sensowna odpowiedź. Mlode wilki czy mlode osly na jedno wychodzi - najpierw dowiedz sie w co sie pakujesz a nie najpierw wpakuj sie a pozniej sie zastanawiaj jak z tego wybrnac. Chyba jest to sensowne?
żółtodziób
sympatyk

Post autor: żółtodziób »

garbus2 - Ty jako stary Basior powinieneś wykasować część dublujących się tematów i nie dopuszczać (jak mawiasz młodych osłów) do dubli. Łatwiej było by szukać i mniej nerwów traciła by stara sfora ;)
W końcu taka rola moderatora
garbus2
Site Admin
Kontakt:

tylko ze ja sie moderowania nie mam czasu i mozliwosci podjac - gdzies tam nadal wisi ogloszenie ze szukam chetnego na moderatora wiec moze ktos sie w koncu zaopiekuje tym forum od tej strony.
co do sformuowania "mlode osly" to nie odnosilem tego do nikogo - ot takie powiedzenie jak mlode wilki wiec mam nadzieje ze nikt sie nie obraza niepotrzebnie a jesli zdazyl to przepraszam i zaznaczam ze takowego zamiaru nie mialem
a na marginesie to nie uwazam sie za starego basiora i tym bardziej nie pretenduje to takowego stanowiska :P
Michciak
początkujący

Post autor: Michciak »

Najlepiej to by bylo zalozyc nowe tematy i w kazdym odpowiedz na konretne pytanie a caly ten smietnik ktory powstal na forum wywalic i sie nie przejmowac. Bo tak to co rusz kazdy bedzie zakladal nowy temat a mozna umiescic 2-3 temety i juz. Bo to co jest w FAQ na stronie glownej wydaje mi sie troche malo widoczne dla niektorych.
garbus2
Site Admin
Kontakt:

planuje za niedlugo update strony wiec mam nadzieje ze sie to wszystko uporzadkuje a smietnik zawsze bedzie sie generowac bo zawsze komus nie bedzie sie chcialo doczytac
ODPOWIEDZ